Prin accesarea si utilizarea site-ului csadetective.ro utilizatorii iau la cunostinta si accepta prezentii termeni si conditiile. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu utilizati website-ul.

Continuarea utilizarii website-ului presupune acceptare termenilor si conditiilor care pot fi modificate in orice moment de proprietarul de drept. Modificarile semnificative vor fi anuntate de catre proprietar, insa utilizatorilor le este recomandat sa consulte periodic aceasta pagina pentru a se informa cu privire la eventualele modificari survenite. Prezentii termeni si conditiile se aplica in exclusivitate website-ului csadetective.ro, iar daca nu ii acceptati va rugam sa nu utilizati website-ul.

 1. Acuratetea continutului

csadetective.ro depune in mod constant eforturi pentru a mentine precis si actualizat continutul website-ului csadetective.ro. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari, de a actualiza sau de a elimina continut din cadrul website-ului fara o notificare prealabila.

Orice informatie de natura legala din cadrul website-ului, cu privire la proceduri legale, formulare legale sau procese legale este prezentata pe site doar cu caracter informativ. Va recomandam sa consultati persoane avizate pentru orice informatii cu privire la regulamente, legi si sfaturi de natura legala.

 1. Proprietate intelectuala

Utilizatorilor le este adus la cunostinta faptul ca csadetective.ro detine toate drepturile de proprietate asupra continutului site-ului, a software-urilor utilizate, a intregii parti HTML si a codului sursa, care sunt protejate de legislatia in vigoare cu privire la drepturile de autor.

Utilizatorilor nu le este permis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa transmita, sa reproduca, sa publice, sa transfere, sa vanda sau sa foloseasca orice material/continut prezent in cadrul website-ului in scopuri comerciale, fara acordul expres, in scris, al proprietarului de drept.

 1. Despre link-urile oferite pe site-ul csadetective.ro

Website-ul csadetective.ro poate sa includa link-uri catre alte site-uri sau resurse operate si gestionate de terte parti. Aceste link-uri sunt oferite pentru convenienta utilizatorilor, iar csadetective.ro nu este responsabil de disponibilitatea acestor resurse sau website-uri externe si nu are niciun control asupra politicilor de confidentialitate ale acestora. Utilizatorilor le este recomandat sa consulte politicile de confidentialitate ale acestor website-uri inainte de a le accesa sau de a utiliza resursele si informatiile pe care le ofera.

 1. Limitarea raspunderii

Internetul este, prin natura sa, un mediu nesigur. Prin urmare, utilizatorii accepta implicit ca acest website este oferit ca atare. csadetective.ro depune toate diligentele pentru a se asigura ca website-ul functioneaza corespunzator in orice moment, insa nu garanteaza ca site-ul va functiona neintrerupt, ca nu va contine erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca serverul pe care este gazduit website-ul este pe deplin protejat de software-uri cu potential daunator. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii utilizatorii sunt de acord cu faptul ca csadetective.ro nu este raspunzator pentru eventualele daune, pierderi sau prejudicii suferite de utilizatori ca urmare a vizitarii website-ului sau a utilizarii informatiilor disponibile in cadrul acestuia. Utilizatorii au obligatia de a-si lua propriile masuri de precautie in acest sens, pentru a se proteja de orice potentiale pierderi, daune sau prejudicii.

 1. Politica de confidentialitate

csadetective.ro are la cunostinta faptul ca utilizatorilor le pasa foarte mult de modul in care sunt folosite informatiile colectate despre ei si depune eforturi constante pentru a se asigura ca orice informatii care ajung in posesia sa sunt pe deplin protejate. In cadrul paginii “Politica de confidentialitate” sunt specificate toate informatiile in acest sens, pentru ca utilizatorii sa fie siguri de faptul ca informatiile colectate se afla in deplina siguranta si sunt folosite doar in scopurile in care au fost destinate.

Informatii cu caracter personal

Singurele informatii cu caracter personal pe care le colectam sunt reprezentate de informatiile personale pe care utilizatorii ni le ofera sau cele utilizate pentru a comunica cu reprezentantii csadetective.ro prin intermediul website-ului si a formularelor de contact incluse in cadrul acestuia. La cerere, putem oferi utilizatorului in orice moment detalii despre orice informatii cu caracter personal pe care le-am colectat despre acesta.

Scopuri in care pot fi folosite informatiile cu caracter personal

Orice informatii cu caracter personal pe care le colectam vor fi folosite doar pentru urmatoarele scopuri:

 • Pentru a oferi informatii si servicii catre utilizatori, conform cu solicitarile acestora.
 • Pentru a aduce la cunostinta utilizatorilor informatii cu privire la servicii oferite de csadetective.ro de care ar putea fi interesati.
 • Pentru a imbunatati continutul website-ului.
 • Pentru a personaliza continutul si maniera de afisare a website-ului in functie de preferintele fiecarui utilizator.
 • Pentru a oferi notificari catre utilizatori cu privire la eventualele modificari si actualizari aduse website-ului.
 • In scopuri de promovare si marketing
 • Pentru statistici despre utilizatori si preferintele acestora. (Aceste statistici sunt anonime si nu identifica in mod expres utilizatorii.

Pentru mai multe informatii, consultati paginile dedicate referitoare la “Politica de confidentialitate” si “Politica cookies”.

Modificari ale termenilor si conditiilor

Orice modificare, actualizare sau eliminare a unor informatii din cadrul acestor termene si conditii vor fi specificate in cadrul acestei pagini. Recomandam utilizatorilor website-ului sa verifice continutul acestei pagini pentru a se mentine la curent cu eventualele modificari.

Despre  Noi

CSA DETECTIVE este o agentie de detectivi privata, care colaboreaza cu detectivi particulari cu experienta de peste 10 ani si dispune de aparatura atat de aparatura o profesionala cat si de o flota auto-moto necesara exercitarii meseriei de detectivi particulari.

telefon 0762.346.452

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!